NAPALA JE DEČKA NOŽEM, ali će biti OSLOBOĐENA zbog NEVEROVATNE logike suda

Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPALA JE DEČKA NOŽEM, ali će biti OSLOBOĐENA zbog NEVEROVATNE logike suda

Mlada i ambiciozna studentkinja medicine sa Krajst Čurč koledža u Oksfordu priznala je na sudu da je tadašnjem dečku nanela povrede nožem, ali zbog, kako navode iz suda, "njenog neverovatnog talenta" mogla bi dobiti oslobađajuću presudu.

Lavinija Vudvord (24), kardiohirurg, napala je svog dečka kojeg je upoznala preko mreže za upoznavanje Tinder, ubola ga nožem u butinu, a zatim gađala laptopom, čašom i teglom džema.

Zbog njenog akademskog dostignuća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sudija je u ovom slučaju savetovao da se izbegne zatvorska kazna.

Koledž će ovoj prestupnici takođe dozvoliti da se vrati i nastavi tamo gde je stala jer je "veoma inteligentna", a njeni radovi su objavljivani u mnogim medicinskim časopisima, saopštio je sud.

Odbrana je svoj iskaz zasnovala na činjenici da je Vudvord nekad bila zavisna od narkotika, da je imala veoma težak život i da ju je bivši dečko zlostavljao. Konačna presuda studentkinji se očekuje 25. septembra, piše Indipendent.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.