NAPADNUTA AMERIČKA VOJSKA! Najmanje tri rakete ispaljene na bazu Balad

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 21:10

NAPADNUTA AMERIČKA VOJSKA! Najmanje tri rakete ispaljene na bazu Balad

Situacija se ne smiruje već nekoliko dana

Najmanje tri rakete pogodile su iračku vojnu vazduhoplovnu bazu Balad severno od Bagdada, gde su smešteni i neki od američkih vojnika, potvrdili su danas irački bezbednosni zvaničnici.

Za sada nema informacija o eventualnoj materijalnoj šteti ili žrtvama, prenosi Rojters.

Druge tri rakete pale su u blizini ove baze u napadu u nedelju, a najmanje još dve rakete pale su juče u krug Međunarodnog aerodroma u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bagdadu. Više o tome pročitajte OVDE.

Kako su naveli irački bezbednosni zvaničnici, niko za sada nije preuzeo odgovornost za lansiranje raketa u ova dva incidenta.

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAPAD U IRAKU Dve rakete pogodile bazu gde su snage SAD

Izvor: Blic, 04.Maj.2021, 16:01

Najmanje dve rakete su danas pogodile vazdušnu bazu Ain al-Asad na zapadu Iraka, gde se nalaze američke i ostale međunarodne snage, ali žrtava nije bilo, saopštila je iračka vojska, a preneo Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.