NAPADNUTA AMBASADORKA U PODGORICI: Prišao joj čovek i uradio nešto NENORMALNO - i to u DOBA KORONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 11:17

NAPADNUTA AMBASADORKA U PODGORICI: Prišao joj čovek i uradio nešto NENORMALNO - i to u DOBA KORONE

Zahvalila se Institutu za javno zdravlje.

Ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori, Alison Kemp, doživela je neprijatnost kada je na ulici pričala sa gospođom koja radi u Institutu za javno zdravlje.

Kako kaže, prišao im je čovek i kašljao u njihovom pravcu kada je video njenu radnu uniformu.

Danas me na ulici zaustavila i pitala za pravac gospođa koja radi u @ijzcg. Dok sam pokušavala da joj objasnim, neki čovjek je prošao pored nje i namjerno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kašljao u našem pravcu kad je vidio njenu radnu uniformu. Zaprepaštena sam!

Javno zahvaljujem @ijzcg na njihovom doprinosu!

— Alison Kemp (@AlisonKempUK) July 6, 2020

- Danas me na ulici zaustavila i pitala za pravac gospođa koja radi u Institutu za javno zdravlje. Dok sam pokušavala da joj objasnim, neki čovek je prošao pored nje i namerno kašljao u našem pravcu kad je video njenu radnu uniformu. Zaprepašćena sam - objavila je Kempova.

Nakon toga je zahvalila Institutu za javno zdravlje na njihovom doprinosu i dodala: "Ovaj primer ne predstavlja Crnu Goru koju poznajem i volim".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.