NAPADNUT JOŠ JEDAN SNIMATELJ TANJUGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 01:32

NAPADNUT JOŠ JEDAN SNIMATELJ TANJUGA!

Ranije tokom večeri napadnut je takođe jedan snimatelj Tanjuga, koji je sa drugim snimateljima snimao šta se događa.

Tokom intervencije policije ispred Skupštine Srbije, kada su okupljeni, bežeći pred suzavcem počeli da se povlače, nepoznate osobe napale su i drugog snimatelja Novinske agencije Tanjug.

Dotrčali su do njega, oborili mu kameru dok je snimao i vičući tražili da je spusti i da im da snimak, ali je on odbio, a napadači su se udaljili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ranije tokom večeri napadnut je takođe jedan snimatelj Tanjuga, koji je sa drugim snimateljima snimao šta se događa, tačnije jedan muškarac iz rulje, koja je prvi put upala u zgradu Skupštine Srbije, povukao ga je za ruku kako bi ga sprečio da snima, a potom ga je udario pesnicom u stomak.

Reporteri televizije N1 javili su u međuvremenu da su demonstranti agresivni prema novinarima, ali nije poznato da li je još neki novinar i fizički napadnut kao što se dogodilo snimateljima Tanjuga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.