NAPADNUT AUTOBUS SA TURISTIMA U FRANCUSKOJ: Šest osoba povređeno u pucnjavi!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUT AUTOBUS SA TURISTIMA U FRANCUSKOJ: Šest osoba povređeno u pucnjavi!

Šest osoba je povređeno kada su nepoznati napadači otvorili vatru na autobus sa češkim turistima u jugoistočnoj Francuskoj, saopštili su danas zvaničnici.

Autobus sa turistima kretao se duž puta A7 na povratku iz Španije, javio je AP. Šestoro putnika je povređeno od slomljenog stakla koje se razletelo, a jedna osoba je teško povređena.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad a nepoznati su i motivi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U napadu na autobus sa turistima u Francuskoj ranjeno šest putnika

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2016

PARIZ - Šest osoba, među kojima i deca povrijeđeno kada su nepoznati napadači otvorili vatru na autobus sa češkim turistima u jugoistočnoj Francuskoj, saopštili su danas zvaničnici..Autobus sa turistima kretao se duž puta A7 na povratku iz Španije, javio je AP. Šestoro putnika je povrijeđeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.