NAPADI DOLAZE IZ BAJDENOVE ADMINISTRACIJE Tramp teško optužio aktuelnog predsednika zbog sukoba u Izraelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 19:31

"NAPADI DOLAZE IZ BAJDENOVE ADMINISTRACIJE" Tramp teško optužio aktuelnog predsednika zbog sukoba u Izraelu

Predsednik SAD, Džozef Bajden, pozvao je ranije danas premijera Izraela, Benjamina Netanijahua.

Bivši američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je danas da su napadi Hamasa na Izrael sramotni, i rekao da Izrael ima svako pravo da se brani ''ogromnom snagom''.

Former US President Donald Trump on the war in Israel. 🇮🇱🇺🇸#Israel #Palestine #Gaza #Hamas pic.twitter.com/LbuFBh0iEI

— Tony Seruga (@TonySeruga) October 7, 2023
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nažalost, američki dolari poreskih obveznika pomogli su u finansiranju ovih napada, za koje mnogi izveštaji kažu da dolaze iz Bajdenove administracije. Doneli smo toliko mira na Bliski istok kroz Abrahamski sporazum, samo da bismo videli da ga Bajden uklanja daleko bržim tempom nego što je iko mislio da je moguće. Idemo opet - poručio je Tramp na svojoj društvenoj mreži.

Predsednik SAD, Džozef Bajden, pozvao je ranije danas premijera Izraela, Benjamina Netanijahua, i istakao da SAD stoje uz Izrael i da u potpunosti podržavaju pravo Izraela na samoodbranu.

Netanijahu je zahvalio Bajdenu na bezrezervnoj podršci i jasno stavio do znanja da je neophodna snažna, produžena kampanja u kojoj će Izrael pobediti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.