NAPADAĆEMO ČAK I NA ŠTETU IZRAELSKIH GRAĐANA Tel Aviv bombardovao 130 ciljeva u Pojasu Gaze (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 23:02

"NAPADAĆEMO ČAK I NA ŠTETU IZRAELSKIH GRAĐANA" Tel Aviv bombardovao 130 ciljeva u Pojasu Gaze (VIDEO)

List Times of Israel je citirao visokog izraelskog zvaničnka koji je rekao da će se rat u Gazi "nastaviti danima ili nedeljama, a možda i duže".  

Portparol izraelske vojske, Danijel Hagri, izjavio je danas da je vojska u stanju da u potpunosti kontroliše dužinu graničnog pojasa sa Pojasom Gaze

- Nikakvi militanti ne mogu da pređu u Izrael - dodao je Hagri, na navodeći da li u Izraelu još uvek ima militanata ili ne, prenosi arapski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tv kanal al-Hadat. 

Avioni izraelskog vazduhoplovstva bombardovali su 130 ciljeva koji pripadaju pokretu Hamas u Pojasu Gaze u poslednja tri sata. 

Show this to the world. #Gaza pic.twitter.com/zagO0wqETx

— Muhammad Smiry 🇵🇸 (@MuhammadSmiry) October 9, 2023

Portparol palestinskog Crvenog polumeseca, Muhamed Abu Musabih, rekao je za Al Arabiju da trenutno nema sigurnih mesta u Gazi, dodajući da je sektor od severa do juga pod kontinuiranim granatiranjem. 

List Times of Israel je citirao visokog izraelskog zvaničnka koji je rekao da će se rat u Gazi "nastaviti danima ili nedeljama, a možda i duže".

- Napadi na Gazu će biti izvedeni maksimalnom snagom i u najvećem opsegu, čak i ako to bude na štetu izraelskih građana koji su tamo zatvoreni - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.