NAPADAČ SA KAPULJAČOM BACIO BOMBU NA KAFIĆ Eksplozija u objektu poznatog krininalca u Nikšiću

Izvor: Press, 04.Okt.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADAČ SA KAPULJAČOM BACIO BOMBU NA KAFIĆ Eksplozija u objektu poznatog krininalca u Nikšiću

Sinoć, oko 23 sata i 45 minuta na ugostiteljski objekat "Tani" u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava.
Foto:blic
Prema prvim informacijama tom prilikom niko nije povređen, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta. 
Kako Vijesti saznaju eksplozivna naprava koju je bacila, za sada, nepoznata osoba koja je imala kapuljaču na glavi, a koju su snimile kamere, bila je u flaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "koka-kole". U tom trenutku u lokalu je bio samo stražar koji je čuo udar, izašao ispred lokala, vidio eksplozivnu napravu koju je odgurnuo nogom, a on se vratio i sklonio iza šanka.

Preko puta lokala bila je parkirano policijsko vozilo, jer je policija zadužena za danonoćni nadzor lokala. Policija obezbeđuje lokal, a čeka se ekipa iz Podgorice.
Kamere su najverovatnije zabeležile eksploziju i snimci će biti izuzeti.
I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala Tani bačena je bomba. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na automobilima koji su bili parkirani ispred lokala. Tada je Nikšićanin Ranko Vuletić osuđen na 11 meseci zatvora zbog bacanje bombe. Ranko Vuletić ubijen je početkom avgusta 2019. godine u centru Nikšića.
Kafić "Tani", vlasništvo je Nikšićanina Ranka Radulovića, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.
Foto: Facebook
Ranko Radulović
Inače, Ranko Radulović uhapšen je sredinom juna 2018. godine, o čemu je "Blic" pisao, u velikoj policijskoj akciji u Crnoj Gori. Tada su pored njega uhapšeni i Darko Vičković, Ratko Martinović, Nikola Mandić kao i dvojica bosanskih državljanina, zbog sumnje da su deo kriminalne organizacije koja je planirala likvidacije osam policijskih funkcionera i službenika ANB-a i dve bezbednosno interesantne osobe!
Ranko Radulović je bio osuđen i na 15 godina zatvora zbog ubistva Zorana Vilotijevića. Tada su osuđena i njegova braća Slavko i Miomir. Radulović je 2015. godine hapšen zbog zelenašenja, iznude i brojnih likvidacija po Crnoj Gori, a pominjao se i kao organizator kriminalne grupe koja je pripremala likvidacije.

Radulović je bivši vlasnik fudbalskog kluba Čelik.
U žižu javnosti dospeo je nakon što je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Zorana Vilotijevića. Tada su osuđena i njegova braća Slavko i Miomir. Iz osvete za ovo ubistvo brat Zorana Vilotijevića Milan Lezo Vilotijević ubio je Slavka Radulovića, a osuđen je na 20 godina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.