NAPADAČ NA UNIVERZITETU ELIMINISAN: Nažalost, veliki je broj žrtava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 17:21

NAPADAČ NA UNIVERZITETU "ELIMINISAN": "Nažalost, veliki je broj žrtava" (VIDEO)

Još uvek se ne zna koliko ima mrtvih i ranjenih.

Na nalogu na Iksu (bišem Tviteru) češka policija potvrdila je da su reagovali na napad koji se dogodio na univerzitetu u centru Praga.

Kasnije su dodali da je napadač "eliminisan".

Na místě v tuto chvíli probíhá zásah policie, celé Náměstí Jana Palacha a blízké okolí je zcela uzavřeno.

— Policie ČR (@PolicieCZ) December 21, 2023

Podsetimo, češki mediji javili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da se nemili događaj dogodio na Fakultetu likovne umetnosti u samom centru Praga.

📷 Policie zasahuje v Praze na Náměstí Jana Palacha u nahlášené střelby ve škole. Podle prvních informací jsou na místě mrtví a zranění lidé. Celé náměstí a blízké okolí jsou zcela uzavřeny. pic.twitter.com/EAbEQ8PZVE

— ČT24 (@CT24zive) December 21, 2023

- Poslali smo sve raspoložive snage nakon dojave o pucnjavi. Nažalost, veliki je broj žrtava - rekla je portparolka policije Jana Poštova koja nije htela nagađati koliki je broj stradalih. Nažalost, policija je potvrdila da ima mrtvih.

Vyzýváme občany, aby se v blízkém okolí nezdržovali a nevycházeli z domu. Zásah policie stále pokračuje. pic.twitter.com/OHnSsq4G5f

— Policie ČR (@PolicieCZ) December 21, 2023

Izvor: Srbija Danas/jpost.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.