NAPAD U JOŠ JEDNOM FRANCUSKOM GRADU: Uzvikivao Alahu akbar i oružjem pretio prolaznicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 13:37

NAPAD U JOŠ JEDNOM FRANCUSKOM GRADU: Uzvikivao "Alahu akbar" i oružjem pretio prolaznicima

Ovo je danas drugi napad u Francuskoj

Muškarca koji je naoružan pretio prolaznicima u mestu Monfave blizu Avinjona na jugu Francuske upucala je francuska policija.

Prema pisanju svetskih agencija, on je pištoljem napao i policajce.

Muškarac je uzvikivao "Alahu akbar" i oružjem pretio prolaznicima.

koji bi mogao biti povezan s terorizmom, nakon što je jutros u Nici napadač nožem ubio tri osobe, od kojih je jednoj ženi odsekao glavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad na čuvara konzulata Francuske u Džedi,uhapšen Saudijac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2020

Pripadnik obezbeđenja francuskog konzulata u Džedi je izboden danas nakon čega je policija uhapsila napadača, objavila je saudijska novinska agencija...Saudijac je čuvaru naneo lake povrede oštrim predmetom...Motiv napada nije poznat, prenosi AP, ali dodaje da do njega dolazi usred pojačanih tenzija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napadač iz Nice 21-godišnji Tunižanin?

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020

PARIZ - Francuska policija vjeruje da je muškarac koji je jutros nožem ubio dvije žene i muškarca u katedrali u Nici, 21-godišnji državljanin Tunisa, rekli su Rojtersu policijski izvori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.