NAORUŽANI MUŠKARAC UBIO POLICAJCA I JOŠ JEDNU OSOBU: Pucnjava u trgovačkom centru, jake policijske snage na terenu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 08:30

NAORUŽANI MUŠKARAC UBIO POLICAJCA I JOŠ JEDNU OSOBU: Pucnjava u trgovačkom centru, jake policijske snage na terenu (FOTO/VIDEO)

Još jedna masovna pucnjava u Denveru, Kolorado

Naoružani čovek ubio je policajca i još jednu osobu u trgovačkom centru u predgrađu Denvera, pre nego što ga je policija usmrtila, saopštile su danas vlasti američke države Kolorado.

Policija je intervenisala po pozivu u 13.15 u ponedeljak zbog sumnjivog incidenta u blizini biblioteke u gradu Arvada, a oko 15 minuta kasnije stigao je poziv zbog ispaljenih hitaca i pogođenog policajca , saopštio je zamenik šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policije Ed Brejdi na konferenciji za novinare, prenosi AP.

Prema saopštenju još jedna osoba, za koju se veruje da je na nju pucao napadač, prebačena je u bolnicu gde je preminula, a napadač je tokom razmene vatre sa policijom takođe pogođen i ubijen.

Vlasti nisu dale više detalja o ovom incidentu,kao ni identitete preminulih, ali su saopštile da se veruje da niko više nije bio umešan, iako je ranije policija navela da postoje dvojica osumnjičenih.

Pucnjava se dogodila u Arvadi, 10 kilometara od centra Denvera, u gradskoj četvrti u kojoj se nalaze prodavnice, restorani i druga preduzeća, a samo tri meseca nakon što je naoružani napadač pucao u supermarketu i ubio 10 ljudi, uključujući i policajca, u Bolderu, oko 32 kilometra od Arvade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.