NAORUŽANI EKSTREMISTI NA GRANICI: Policija morala hitno da reaguje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 19:02

NAORUŽANI EKSTREMISTI NA GRANICI: Policija morala hitno da reaguje!

Granični prelaz će do daljnjeg biti zatvoren za strane državljane

Belorusija obustavila prelazak granice za strance. Grupa naoružanih radikala zadržana na belorusko-ukrajinskoj granici

Beloruski graničari zadržali su grupu od četiri naoružana radikala u blizini granice sa Ukrajinom. Ovo je izjavio zvanični predstavnik Državnog graničnog komiteta Belorusije Anton Bičkovski.

U rukama pritvorenika pronađeno hladno oružje i vatreno oružje sa šaržerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ručnom bombom, uniformama i vojnim rancima, šatorima, tabletima, GPS tragačima i kamerama, hranom, novcem i mnogim drugim stvarima.

Ranije je direktor ruske spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin rekao da instruktori CIA i Pentagona učestvuju u pripremi aktivnih demonstranata za učešće u neredima u Belorusiji, koji se odvijaju u Poljskoj, Ukrajini, Gruziji i baltičkim zemljama. Dodao je da SAD koriste najneskrupuloznije metode da pokolebaju situaciju u Belorusiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.