NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije čeka se od pola sata do pet sati, EVO KOJA MESTA SU KRITIČNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 07:28

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije čeka se od pola sata do pet sati, EVO KOJA MESTA SU KRITIČNA

Loše vesti za kamiondžije.

Prema informacijama Uprave granične Policije od 05:30 sati na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila jutros se na izlazu iz zemlje zadržavaju pet sati.

Na prelazima Horgoš i Šid kamioni čekaju četiri sata, dok se na prelazu Kelebija zadržavaju tri sata.

Kako je navedeno u saopštenju, na graničnim prelazima Bačka Palanka i Sremska Rača teretna vozila jutros čekaju oko sat vremena.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Kada su u pitanju putnička vozila, na prelazu Gradina jutros na izlazu iz zemlje se čeka oko pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.