NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Čekanje za putnička vozila do sat vremena, za teretnjake i do 5 sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:15

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Čekanje za putnička vozila do sat vremena, za teretnjake i do 5 sati

Dobro se informišite pre nego što pođete na put...

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da povoljne vremenske prilike olakšavaju vožnju, kao i da se saopbraćaj odvija umerenim intenzitetom van gradskih sredina.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17.15 časova, putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozila na izlaz iz zemlje na Preševu čekaju 20 minuta, a na Gradini sat vremena.

Na ulazu preko graničnog prelaza Preševo čeka se 30, a na Gostunu 40 minuta.

Teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje i to na graničnom prelazu Šid pet sati, na Batrovicima i Bezdanu četiri, na Horgošu tri, a na Kelebiji dva sata.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Trentno stanje na srpskim granicama možete pogledati na OVOM LINKU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.