NAMUČILA SE: Žena 30 minuta pokušavala bočno parkiranje

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAMUČILA SE: Žena 30 minuta pokušavala bočno parkiranje

U jednom trenutku neko od komšija spustio niz stepenice i upitao ženu treba li joj pomoć, ali mu je ona hladno odgovorila kako ne treba i da je sve u redu

BELFAST – Na internetu pojavio se hit snimak, najgoreg pokušaja bočnog parkiranja ikada u kome je glavni akter jedna žena koja je pokušala da se uparkira na Ficroj aveniji u Belfastu.

Korisnik Jutujuba Kiaren Šenon napisao je ispod video snimka kako se žena ukupno parkirala čak 30 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali da su autori snimka odlučili da je snime tek posle 15 minuta posmatranja ovog neverovatnog parkiranja.

Jedan od mladića, koji je posmatrao čitav šou program rekao je da se u jednom trenutku neko od komšija spustio niz stepenice i upitao ženu treba li joj pomoć, ali mu je ona hladno odgovorila kako ne treba i da je sve u redu.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.