Izvor: Beta Video, 27.Okt.2020, 17:20

NALED: U dva prošla ciklusa nagradne igre računa slalo 41 odsto gradjana

BEOGRAD - Dva ciklusa nagradne igre ``Uzmi račun i pobedi``, 2017. i 2018. godine, motivisala su 41 odsto gradjana Srbije da se direktno ili preko članova porodice uključi u slanje računa i na taj način u borbu protiv sive ekonomije, izjavio je danas predsednik Saveza za fer konkurenciju Nacionalne alijense za lokalni ekonomski razvoj (NALED) Ivan Miletić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Miletić (NALED): rezultati sprovodjenja Nacionalnog programa su brojni

Izvor: Beta Video, 27.Okt.2020

BEOGRAD - Prema rečima predsednika Saveza za fer konkurenciju Nacionalne alijense za lokalni ekonomski razvoj (NALED) Ivan Miletića,rezultati sprovodjenja Nacionalnog programa su brojni, a jedan od značajnijih je unapredjenje inspekcijskog nadzora, kroz digitalizaciju i umrežavanje republičkih inspekcija...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.