NAKON SVAĐE SA ŽENOM, ISPALIO RAFALE NA KUĆU: Neviđena drama u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 16:51

NAKON SVAĐE SA ŽENOM, ISPALIO RAFALE NA KUĆU: Neviđena drama u Banjaluci

Dežurni tužilac OJT Banjaluka naložio je da se delo kvalifikuje kao delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija

Policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš, 6. marta oko 21.45 sati obratila se S. P. i prijavila da je lice S. B. ispalio iz puške više hitaca na njenu porodičnu kuću na kojoj su nastala oštećenja.

Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je u toku večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došlo do međusobne tuče između lica S. B., D. V. i S. P. dok je u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta pronađeno vozilo "pežo" u kom se nalazilo oružje iz kog je pucano prema kući.

O događaju je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se izvrši uviđaj, a delo kvalifikuje kao krivično delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, te da se nakon izvršene kriminalističke obrade lice sprovede u prostorije OJT Banjaluka i preda dežurnom tužiocu na dalje postupanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.