Izvor: Piplmetar.rs, 26.Sep.2023, 09:30

NAKON DISKVALIFIKACIJE SE SAKRIO KOD NJEGA! Čuburac mislio da niko NEĆE SAZNATI – Snimak RAZOTKRIO SVE!

Nakon žestokog sukoba Davida Romana, poznatijeg kao Čuburac i Nenada Macanovića, produkcija je odlučila da reaguje.
Nenad Macanović Bebica i David Romano Čuburac (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Bebica i Čuburac
Naime, oni su doneli oduku da Čuburac bude hitno diskvalifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iz rijaliti programa „Zadruga 7 elita“. On je ubrzo napustio imanje, a sada se na mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi da je David nakon izbacivanja otišao kod Kristijana Golubovića.
Gledaoci rijalitija ostali su šokirani fotografijom na kojoj se vidi nasilnik iz rijalitija kod Kristijana u stanu, a kako je u pozadini, verovatno je slučajno upao u kadar.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEBICA NAPUSTIO "ELITU" Završio u policijskoj stanici nakon sukoba u rijalitiju

Izvor: Blic, 26.Sep.2023

Juče je u dvorištu Bele kuće u Šimanovcima došlo do žestokog nasilja nakon kog je Nenad Macanović Bebica napustio rijaliti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.