NAKON BEČA, VUČIĆ U BEOGRAD NA SASTANAK SA RAMOM Šaljiva reakcija predsednika nasmejala sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 17:24

NAKON BEČA, VUČIĆ U BEOGRAD NA SASTANAK SA RAMOM Šaljiva reakcija predsednika nasmejala sve (FOTO)

Predsednik se oglasio na Instagramu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu nakon trilateralnog Samita Srbije, Austrije i Mađarske sa saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

- Završio obaveze u Beču i vraćam se hitno u naš Beograd na sastanak sa albanskim premijerom Edijem Ramom. Ovo voće što su stavili ispred mene, služi, da mi, kao vrati energiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je u stvari više za slikanje - napisao je predsednik.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsetimo, Vučić, Orban i Nehamer razgovarali su o svim bitnim bezbednosnim pitanjima od strateškog značaja za naše zemlje, pogotovo imajući u vidu rizike i sve veće izazove kojima smo izloženi i mi i cela Evropa. Predsednik se nakon sastanka obratio na Instagramu:

- Hvala Karlu Nehameru na gostoprimstvu i ovom divnom pogledu na Beč. Austrija i Srbija su mnogo toga već postigle zajedno, ali mnogo toga je još pred nama. Dokazali smo da smo zajedno jači, naše granice bezbednije, a građani sigurniji. Zato nastavljamo putem odgovornog partnerstva i iskrenog prijateljstva - napisao je Vučić na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.