NAJVEROVATNIJE JE PRONAĐEN NENAD, ISPLIVAO JE I RANAC MOG MILOŠA! Potresno oglašavanje brata jednog od nestalih u Dunavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 14:09

"NAJVEROVATNIJE JE PRONAĐEN NENAD, ISPLIVAO JE I RANAC MOG MILOŠA!" Potresno oglašavanje brata jednog od nestalih u Dunavu

Prema rečima Dušana, prsluk koji je Nenad Trivković uvek nosio na sebi, jer je bio neplivač najverovatnije nije bio zakopčan, pa je tako i spao sa njega.

Dušan Marković, brat jednog od trojice nestalih prijatelja, Miloša Markovića rekao je da je negde u isto vreme kada je isplivalo telo za koje se sumnja da je Nenad Trivković, isplivao i ranac njegovog brata Miloša. On je apelovao na sve ljude dobre volje koji imaju čamce da izađu na reku danas i pogledaju po obali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi se agonija porodice nestalih što pre završila.

- Juče je pronađeno jedno telo, jakna i dokumenti pripadaju Nenadu, ali obdukcija mora da pokaže o čemu se radi i da zvanične informacije. Juče u isto vreme pronađen je i ranac mog brata Miloša Markovića, uzvodno od te tačke na levoj obali Dunava - kaže Dušan, kome su navrle suze na oči.

- Prsluk je pronađen prvo jutro, ja lično sam ga izvukao iz Dunava. On je sigurno bio na Nenadu, ali činjenica je da je on bio u jakni i da je moguće da nije zakopčao prsluk preko jakne. Profesionalci koji se dugo bave ovim poslom kažu da ako se prsluk ne zakopča prilikom opadanja u vodu, osoba i tela idu u vodu, a prsluk ostaje na površini. Tako je i sa Nenada spao najverovatnije - kaže Dušan.

On je istakao da je sada ključni momenat da se potraga ubrza, zbog vremenskih prilika i vodostaja Dunava, pa je apelovao na sve ljude dobre volje da se priključe potrazi kako bi je što pre priveli kraju.

- Od trenutka nesreće Dunav se prvo spustio za jedan metar, a sada se vratio. U zadnja dva dana pronađena su tri tela. Mi se nadamo da ćemo danas naći preostala dva tela. Apelovao bih na ljude koji poseduju čamce da izađu na reku i pogledaju na obalu da li ima nešto. Ukoliko vam treba bilo koja informacija javite mi na telefon 063 7-201-202. Istog trenutka ću obavestiti službe sa kojima smo u kontaktu. Zvanične službe istog trenutka dolaze - kaže Dušan za Prvu.

Da podsetimo, prijatelji i porodica od 18. marta neprestano tragaju za trojicom nestalih muškaraca Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem i Nenadom Trivkovićem. Kako se sumnja, telo Nenada Trivkovića juče je isplivalo kod Rafinerije u Pančevu, a i dalje se čeka nalaz obdukcije kako bi se dobile i zvanične informacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.