NAJVEĆI TRAMPOV PROTIVNIK: Drugi najbogatiji čovek na svetu, dnevno zarađuje 32 miliona dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI TRAMPOV PROTIVNIK: Drugi najbogatiji čovek na svetu, dnevno zarađuje 32 miliona dolara

Ne može mu niko ništa

Multimilijarder Voren Bafet svakog dana ove godine je zaradio u proseku 32,2 miliona dolara.

Samo u prošloj godini svoje bogatstvo je povećao za 11,8 milijardi dolara, a jedan je od najvećih protivnika Donalda Trampa u poslovnom svetu.

Richest people in America:

1. Bill Gates $81B

2. Jeff Bezos $67B

3. Warren Buffett $65.5B

Full list: https://t.co/uOq0Cup25X pic.twitter.com/jfm75cxBcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— Forbes (@Forbes) December 27, 2016

"Čarobnjak iz Omahe", kako ga nazivaju proglašen je drugim najbogatijim čovekom na svetu samo dva dana nakon pobede Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima.

Warren Buffett had a huge 2016. He just reclaimed his position as the 2nd-richest person in the world https://t.co/tE6ySsHq9W pic.twitter.com/rAxPUtfE7C

— Money (@MONEY) December 28, 2016

Doktor Brajan Klas sa londonske Škole ekonomije rekao je da je vrlo verovatno da će milijarderi poput Bafeta samo povećavati svoj profit za vreme Trampovog mandata.

Iako je Bafet bio jedan od uticajnijih pristalica Hilari Klinton, izgleda da mu Trampva pobeda nimalo ne škodi, već naprotiv, ostvario je dodatnu dobit.

Bafet je u 2016. povećao svoje bogatstvo za 11,8 milijardi evra što je povećanje od 19 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.