NAJVEĆI FAN DEL BOJA: Tetovažu Mućke platio 5.200 evra!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI FAN DEL BOJA: Tetovažu Mućke platio 5.200 evra!

Obožavam seriju i koliko god ih gledam, svaki put se smejem - kaže Daren, u čijem je rodnom Bristolu zgrada u kojoj Del boj, Rodni i Albert stanuju

Del boj bi verovatno viknuo “Bonojour!”, Rodni bi zaurlao “Bloody Hell!”, ujak Albert bi razrogačenih očiju gledao levo-desno, a legendarni Brzi bi pitao “A ko su ti ti likovi na leđima?”.

Sve njih, uključujući legendarnu trokolicu i zgradu u kojoj likovi iz kultne humoristične serije “Mućke>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žive, na leđa je istetovirao Britanac Daren Viliams (47) iz Bristola.

"Oduševljen sam, mislim da je tetovaža ispala fantastično. Tetovirali su me deset puta po pet sati, a koštala je oko 5.000 evra. Obožavam seriju i kupio sam DVD-ove sa svim epizodama. Koliko god ih gledam, svaki put se smejem", kaže Daren, u čijem je rodnom Bristolu zgrada u kojoj Del boj, Rodni i Albert stanuju.

U seriji je reč o fiktivnoj zgradi Nelsona Mandele u londonskoj četvrti Peckham. U stvarnosti je reč o stambenom bloku kraj kojeg Daren prolazi svakog dana dok odlazi na posao.

(24sata.hr)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Fan "Mućki" stao ispred zgrade Del Boja i Rodnija da pokaže...Remek delo...

Izvor: Prva.rs, 04.Feb.2015, 11:51

Britanac Daren Viliams (47) iz Bristola je veliki fan kultne serije "Mućke". . "Obožavam seriju i koliko god da ih gledam, svaki put se smejem! - kaže Daren, u čijem se rodnom Bristolu (aiko se u seriji ovo mesto fiktivno zove Pekam) nalazi zgrada u kojoj su Del Boj, Rodni i Albert stanovali.. Tetovaža...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.