NAJTUŽNIJA UMRLICA NA SVETU: Srce se neće stegnuti samo onom ko ga nema - Dete moje, odjekivalo koviljskim grobljem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 15:19

NAJTUŽNIJA UMRLICA NA SVETU: Srce se neće stegnuti samo onom ko ga nema - "Dete moje", odjekivalo koviljskim grobljem (FOTO)

Na sahrani nije bio sveštenik, kao ni Noin brat blizanac.

Najtužnija umrlica osvanula je danas na porodičnoj kući Noe Milivojev (18) devojke koju je ubio njen partner (33).

Na umrlici, koja je okačena na kapiju kuće u kojoj je Noa Milivojev živela sa majkom, bratom i ocem, njene slike nema, a podaci su upisani ručno.

- Tužnim srcem i bolom u duši javljamo svojoj rodbini, prijateljima i poznanicima tužnu vest da nam je naš-a voljeni-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Noa Đorđe Milivojev preminuo-la u 18 godini života - piše na umrlici.

Inače, Noa Milivojev je sahranjena danas na groblju u Kovilju. Ispred kapele okupio se veliki broj građana koji su došli da odaju počast Noi Milivojev koju je, kako se sumnja, brutalno ubio njen partner (33).

- Dete moje... - odjekuju reči babe ubijene Noe.

Majka i baba ubijene Noe vidno su bile potresene i njima se slošilo tokom sahrane. Majku su iznosili u rukama.

Podsetimo, Noa Milivojev nestala je pre 20 dana kada se uputila ka dečku, a njeno raskomadano telo pronađeno je u stanu u centru Beograda.

Potraga za njom trajala je od 17. juna. Noina majka je sve vreme pokušavala da pronađe svoje dete, koje joj je pre samog nestanka rekla da ide kod dečka u Beograd. Od tada joj se gubio svaki trag, a porodica je bila veoma zabrinuta jer nisu imali nijedan trag gde bi mogla da bude.

Prema nezvaničnim saznanjima delovi njenog tela pronađeni su u kantama i kesama.

Ubica je odmah uhapšen i sve je priznao, međutim ubrzo je promenio odbranu i naveo da se ne seća ni kada, ni kako je ubio Nou. U Tužilaštvu se branio ćutanjem.

Prema rečima komšinice ubice, on je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama. Takođe, ona dodaje i da je Nou videla pre dve nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.