NAJSTROZI modni sudija u Srbiji ocenio Melanijin stil i zestoko opleo po OVE DVE DAME

Izvor: medio.rs, 21.Jan.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSTROZI modni sudija u Srbiji ocenio Melanijin stil i zestoko opleo po OVE DVE DAME

Euforija oko inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trampa uzdrmala je svet, a sve oči su juče i danas bile uprte u prelepu prvu damu Melaniju. Njen stil oduševio je gotovo sve svetske modne kritičare, a mi smo želeli da saznamo šta o njoj misli najstroži modni sudija u Srbiji - Saša Vidić.

- Oduševljen sam! Melanija ima MNOGO više stila od prethodne prve dame Mišel, koja mi se uopšte ne dopada. Sva modna izdanja su apsolutno besprekorna, a najviše mi se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dopala haljina koju je nosila na inauguracijskom balu - rekao je Vidić za "Ženu".

Melanija i Donald Tramp na inauguracijskom balu

Ni za ostala izdanja Saša nema apsolutnu zamerku, bebi-plava kombinacija u stilu Džeki Kenedi ga je takođe oduševila, a kada bi nekim slučajem imao priliku da i sam stilizuje prvu damu Amerike, kod njenog oblačenja apsolutno ništa ne bi menjao.

Na brojne komentare da je Donaldov izbor kravate potpuno pogrešan, Saša kaže samo jedno - potpuna besmislica!

- To ima samo u Srbiji! Usklađivanje stajlinga kod parova je besmisleno, a Trampov izbor kravate je potpuno logičan. Crvena boja predstavlja moć i nose je i mnogi naši političari - ističe Saša.

Za Ivanku takođe ima samo reči hvale, a kada su Mišel Obama i Hilari Klinton u pitanju, odbija da ih komentariše jer mu nisu nimalo inspirativne.

- Na njih ne želim da trošim reči, potpuno su nebitne - rekao nam je Saša u svom prepoznatljivom stilu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Tajna izgleda prve dame Amerike: Zašto Melanija bira ekstremno visoke cipele?

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 21:01

Na inauguraciji Donalda Trampa sve oči bile su uprte u prvu damu Amerike...O besprekornom izgledu Melanije Tramp pričalo se širom sveta, pa je stajlingom kupila i one koji baš i nisu pristalice njenog supruga. U prvom planu bila je njena haljina i frizura, ali su i njene cipele došle na red...Poznato...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.