NAJPOZNATIJE BLIZNAKINJE I DALJE ŠOKIRAJU: Delile su sve, pa i dečka, a sada žele da obe ostanu TRUDNE S NJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 23:51

NAJPOZNATIJE BLIZNAKINJE I DALJE ŠOKIRAJU: Delile su sve, pa i dečka, a sada žele da obe ostanu TRUDNE S NJIM

Najpoznatije identične bliznakinje na svetu otkrile su da osim što dele istog dečka, žele da zatrudne u isto vreme s njim

Najpoznatije identične bliznakinje na svetu, Ana i Lusi iz Australije, bile su gošće u jednom jutarnjem programu, u kojem su priznale da, nakon što dele istog dečka, žele da zatrudne u isto vreme.

Sestre su ponosne na titulu i često razgovaraju u glas, a priznale su da imaju istog dečka, koji se zove Ben. Bliznakinje insistiraju da u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezi nema ljubomore i da ljube dečka jedna za drugom. Ana i Lusi su priznale da žele da ostanu trudne u isto vreme, uz pomoć vantelesne oplodnje.

- Želimo da zajedno osetimo trudnoću, ostarićemo zajedno i umrećemo zajedno - složile su se bliznakinje.

Sestre su priznale da bukvalno sve rade zajedno, pa čak i odlaze u toalet u isto vreme.

- Tuširamo se zajedno, šminkamo, odlazimo u krevet u isto vreme, gladne smo zajedno, jedemo zajedno - rekle su bliznakinje.

Dodale su kako je to možda opsesivno, ali žele da tako žive svoje živote, kao jedna osoba. Ana i Lusi su rekle kako se nikada ne svađaju u vezi, pa čak i kada postoji neko neslaganje, onda su dve dame protiv Bena.

TWIN STYLE 👭💚 . How cute is this mesh bodycon sleeve dress.👏 This colour is popping.💚 . Outfit @prettylittlething 💛

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on Jul 6, 2020 at 5:47am PDT

Gledaoci su različito reagovali na ovu priču, pa dok su jedni rekli da su sestre jezive, drugi su istakli kako Ben živi najbolji život sa njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bliznakinje imaju istog momka, žele ostati trudne u isto vrijeme

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2020, 19:58

Najpoznatije identične bliznakinje na svijetu, Ana i Lusi iz Australije, bile su gošće u jednom jutarnjem programu, u kojem su priznale da, nakon što dijele istog momka, žele da zatrudne u isto vrijeme.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.