NAJPOTRESNIJA PRIČA DO SADA Sin umro roditeljima na rukama - rođak jedne od žrtvi Uroša Blažića u suzama otkrio nove detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 13:08

NAJPOTRESNIJA PRIČA DO SADA Sin umro roditeljima na rukama - rođak jedne od žrtvi Uroša Blažića u suzama otkrio nove detalje

Rođak stradalog u masakru kod Mladenovca neutešan

Rođak stradalog, žrtve stravičnog masakra koji se dogodio u selu Dubona kod Mladenovca, ističe da je nesrećni mladić u krvavom piru osumnjičenog Uroša Blažića (21) zadobio smrtonosne povrede, te da mu nije bilo spasa.

- Njegovim roditeljima su samo javili da je u centru bila pucnjava, a znali su da je on tamo. Odmah su otišli tamo, izvlačili su sina koji je u tom trenutku bio živ. Krenuli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobilom da ga prevezu u bolnicu, međutim, izdahnuo im je na rukama - kaže rođak žrtve.

Meštani sela Dubona kraj Mladenovca i dalje su u šoku zbog svega što se desilo.

Podsetimo, Uroš Blažić juče je hicima iz automatske puške usmrtio osam osoba, dok je ranio njih 14. Potera za ubicom trajala je do ranih jutarnjih sati, kada su mu konačno stavljene lisice na ruke.

On se krio u kući ujaka u selu Vinjšte.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.