NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA DO SADA: SINČIĆ se oprašta sa ocem koji je MUČKI IZBODEN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPOTRESNIJA FOTOGRAFIJA DO SADA: SINČIĆ se oprašta sa ocem koji je MUČKI IZBODEN! (FOTO)

Dečak star samo godinu i po dana baca zemlju na očev sanduk - fotografija je koja je ovih dana raztužila mnoge.

Nastala je u Velikoj Britaniji, a objavio ju je prijatelj ubijenog čoveka.

Naime, Luis Begšo (21) izboden je na smrt u Šefildu 18. septembra.

Objavljivanje fotografije na kojoj njegov sin Karter stavlja zemlju na njegov sanduk pokušaj je da se upozore svi nasilnici.

- Razmislite pre nego što upotrebite nož, ili bilo što drugo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako biste nekome oduzeli život. Počivaj u miru dragi moj prijatelju. A tvoja ostavština živeće kako bi Karter znao svaki detalj o tebi i tvom životu - piše u emotivnoj objavi na Fejsbuku.

Karterova majka rekla je da se nada da će ova slika odvratiti bar jednu osobu od upotrebe noža ili vatrenog oružja. Upečatljiva fotografija dosad je na društvenim mrežama podeljena više stotina puta.

BONUS VIDEO: Roditelji tek posle 50 kilometara primetili da nema bebe koja im je ISPALA IZ AUTOMOBILA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.