NAJNOVIJI INTERVJU MADURA ZA RAŠA TUDEJ: Svet da zaustavi Trampovo BEZUMLJE, neću biti izdajnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI INTERVJU MADURA ZA RAŠA TUDEJ: Svet da "zaustavi Trampovo BEZUMLJE", neću biti izdajnik

"Venecuela se nikad neće predati"

Lider Venecuele Nikolas Maduro je u intervjuu za RT izjavio da koristi sva sredstva komunikacije kako bi pozvao međunarodnu zajednicu da „zaustavi bezumlje“ predsednika SAD Donalda Trampa.

„Koristim sva sredstva komunikacije da pozovem čitav svet da zaustavi bezumlje Donalda Trampa. Venecuela se nikad neće predati“, rekao je Maduro. On je naglasio da mu nije važno kako će ga „istorija pamtiti“.  

- Svejedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je kako će me pamtiti istorija: neću biti izdajnik, slabić koji je okrenuo leđa svom istorijskom dugu pred svojim narodom - ukazao je on.  

Predsednik Venecuele je rekao da neće biti predsedničkih izbora u skorije vreme.

„U Venecueli nema deficita u izborima“, rekao je Maduro, odgovarajući na pitanje novinara da li će biti raspisani prevremeni izbori za predsednika. On je naglasio da jedini izbori koji se mogu očekivati su parlamentarni i koji treba da se održe 2020. godine.

„Problem je opozicija, a ne vanredni izbori. Mi smo održali 25 izbora u 20 godina. Za poslednjih 218 meseci je održano šest izbora. Izbore u 2018. godini je tražila opozicija“, dodao je Maduro.  

On dodaje da pretnja od državnog udara i dalje postoji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MADURO: Nafta, gas i zlato su glavni razlog zbog kog su SAD krenule na Venecuelu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Feb.2019

Velika prirodna bogatstva, pre svega nafta, gas i zlato, glavni su razlog zbog kog SAD traže promenu vlasti u Venecueli, izjavio je predsednik te zemlje Nikolas Maduro dodajući da koristi sva sredstva komunikacije kako bi pozvao međunarodnu zajednicu da "zaustavi bezumlje" predsednika SAD Donalda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.