NAJNOVIJI DETALJI SVIREPOG ZLOCINA U BORCI Forenzicari utvrdili JELENA JE UBIJENA VELIKIM KAMENOM

Izvor: medio.rs, 10.Maj.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI DETALJI SVIREPOG ZLOCINA U BORCI Forenzicari utvrdili JELENA JE UBIJENA VELIKIM KAMENOM

Istraga utvrdila da je pevačica ubijena "većim kamenom nepravilnog oblika". Pevač Martin Ajdarević, kum Marjanovića, svedočio o kretanju Jeleninog supruga Zorana u vreme ubistva

Pevač Martin Ajdarević, kum ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, svedočio je juče u policiji o ovom svirepom zločinu koji već 39 dana potresa Srbiju. Ajdarević je odgovarao na pitanja o kretanju i ponašanju Jeleninog supruga Zorana na dan ubistva, pošto su njih dvojica po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bili u stalnom kontaktu u vreme zločina!

Osim toga, mladi pevač je bio veoma blizak i sa Jelenom i sa Zoranom, koji su mu kršteni kumovi, i veruje se da bi mogao da zna šta se dešavalo u njihovom braku, naročito poslednjih nedelja pre ubistva pevačice.

DRAGOCEN SVEDOK

Martin je zbog pevačke karijere bio u svakodnevnom kontaktu sa Jelenom i Zoranom. Veruje se da zna sve o njima

Izvor Informera iz istrage

Inače, paralelno sa ispitivanjem novih svedoka, inspektori koji rade na ovom slučaju su, zahvaljujući novim analizama obdukcije, došli do saznanja da je Jelena ubijena "većim kamenom nepravilnog oblika".

Kako saznajemo, policija je planirala da sasluša Martina Ajdarevića još 6. maja, ali je ispitivanje odloženo zbog njegove porodične slave Đurđevdana. On se zato juče rano ujutru pojavio u stanici "29. novembar", gde je dao iskaz.

- Martin Ajdarević je u policiji odgovarao na pitanja o kretanju Zorana Marjanovića na dan Jeleninog ubistva. Njih dvojica su tog dana bili u stalnom kontaktu i veruje se da će pomoću Ajdarevićevog iskaza moći da se rekonstruiše Zoranovo kretanje i ponašanje pre, za vreme i posle zločina. Martin je aktivno učestvovao u potrazi za Jelenom, a bio je stalno uz porodicu Marjanović u danima posle ubistva. Čak je išao i u policiju da sačeka Zorana posle saslušanja - kaže za Informer sagovornik iz policije, koji od početka radi na ovoj istrazi.

Inspektori su, pored dragocenih podataka o Zoranovom kretanju kobnog dana, ispitivali Ajdarevića i o odnosima u porodici Marjanović.

- Martin je bio veoma blizak sa Zoranom i Jelenom, uostalom oni su ga krstili. Bili su u svakodnevnom kontaktu i zbog posla, jer se Martin bavi pevanjem, a Zoran i Jelena su mu pomagali u karijeri. Veruje se da baš zbog toga zna dosta o njihovim odnosima, naročito u periodu neposredno pre ubistva. Upravo bi njegov iskaz mogao da reši misteriju da li su se Zoran i Jelena češće svađali u poslednje vreme. Osim toga, Martin se druži i sa Zoranovim sinom iz prvog braka Urošem, što takođe nije stvar koju treba zanemariti. U svakom slučaju, Ajdarević bi mogao da bude svedok od neprocenjivog značaja u ovom slučaju, jer zna gotovo sve o Marjanovićima - dodaje naš sagovornik iz istrage.

Martin Ajdarević se juče nije javljao na naše pozive, ali nam je Jelenin svekar Vladimir Marjanović potvrdio da je mladi pevač juče bio na saslušanju u policiji.

- Istina je da je kum bio na ispitivanju, ali ništa strašno. To je sastavni deo istrage i brzo je pušten. Inspektori su ga ispitivali o porodici, odnosima sa Jelenom i sve ono što je njima bitno, a tiče se same istrage o ubistvu - potvrdio nam je stariji Marjanović.

Inače, juče je i zvanično razrešena dilema o predmetu kojim je usmrćena Jelena Marjanović. Najnovije analize obdukcije pokazale su da se radi o "većem kamenu nepravilnog oblika".

- Prve analize pokazale su da je Jelena ubijena drvenim maljem ili palicom, međutim, kada su stigli precizniji rezultati obdukcije, utvrđeno je da se ipak radilo o ovećem kamenu nepravilnog oblika i ivica, kojim je žrtva udarena oko tridesetak puta, dok joj nije smrskana lobanja. Videćemo kako će ovaj podatak uticati na dalji tok istrage - kaže izvor Informera iz istrage upućen u detalje obdukcije.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.