NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA U RUSIJI: Izbacili ga sa predavanja, on se vratio i napravio POKOLJ (FOTO/ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA U RUSIJI: Izbacili ga sa predavanja, on se vratio i napravio POKOLJ (FOTO/ VIDEO)

Ubio je jednog kolegu, troje ranio, pa digao ruku na sebe!

Student (19) ubio je kolegu, a potom i sebe tokom pucnjave na koledžu u Rusiji, prenosi Dejli mejl.

Danil Zasorin je otvorio vatru tokom predavanja na koledžu u gradu Blagoveščensku nakon što ga je profesor izbacio sa predavanja jer se loše ponašao.

A CRAZED gunman went on a rampage at a Russian college, slaughtering a student and wounding three others before killing himself. The shooter, Daniil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zasorin, 19,... https://t.co/XTI0tgA24n

— WebsFavorites.Com - All your Favorite News Here! (@websfavourites) November 14, 2019

Zasorin je tokom svog krvavog pira radio četvoro ljudi, a jedan od njih Aleksej Golubniči (19) je kasnije preminuo u bolnici.

'Peaceful and quiet' as fellow students described him, 19yo Daniil Zasorin opened fire at groupmates, injuring four before turning the gun on himself https://t.co/9VcLI2Kx3y pic.twitter.com/UlcMSy8K4R

— The Siberian Times (@siberian_times) November 14, 2019

Saobraćajna policija je utrčala na koledž kada su čuli pucnjavu i počeli su da pucaju na napadača, koji je bio ranjen, a onda je odlučio da izvrši samoubistvo.

Student shoots dead classmate, wounds three others then kills himself in Russian college rampage https://t.co/ealOQy4CSS

— Daily Mail Online (@MailOnline) November 14, 2019

Svedok je ispričao da je profesor dva puta naredio Zasorinu da napusti predavanje jer se nedolično ponašao.

On je izašao iz učionice ali se vratio sa oružjem, a ruski mediji su preneli da je u pitanju sačmara.

Golubniči (19) je preminuo od zadobijenih povreda, a Egor Stasjuk (17), Kasijan Kamanets (19) i Vladislav Rozhkov (20) su ranjeni tokom napada i zbrinuti su u bolnici.

Nakon pucnaje u toaletu je otkrivena torba napadača u kojoj je bila dodatna municija, a svedok kaže da je mesto zločina bilo prekriveno mecima.

Ruski ministar unutrašnjih poslova je rekao da je napadač počinio samoubistvo svojim oružjem.

Zgrada koledža je bila okružena polijskim patrolama, a okolne ulice su bile zatvorene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVOG MASAKRA NA KOLEDŽU U RUSIJI! Monstrum najavio krvoproliće: Idem da raščistim stare račune, niko ne može da me zaustavi u tome! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019

Student četvrte godine koledža građevinarstva Danil Zasorin (19) juče je u Blagovešćensku na ruskom Dalekom istoku u kabinetu za kompjutersku nastavu iz lovačke puške ubio svog kolegu, ranio još trojicu učenika, a zatim izvršio samoubistvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.