NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: U OVIM delovima Srbije tokom noći očekuju se jaki pljuskovi, a evo gde će kiša biti umerenija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 23:58

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: U OVIM delovima Srbije tokom noći očekuju se jaki pljuskovi, a evo gde će kiša biti umerenija

Svežije vreme pred nama

- Tokom večeri i noći na području zapadne i severne Srbije očekuje se vreme mestimično sa kišom umerenog intenziteta, a na istoku i jugoistoku i lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom - navodi se na sajtu RHMZ.

Hladni front pred kraj dana i tokom večeri doneće prodor i osetno svežije vazdušne mase sa severozapada.

Tokom nedelje u celoj Srbiji obilna kiša i jaki pljuskovi sa grmljavinom, dok će na jugu i istoku ujutro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti suvo.

Obilne padavine ujutro i pre podne očekuju se na severozapadu, zapadu i jugozapadu Srbije, a krajem dana i tokom noći u centrlanim, istočnim i severoistočnim predelima Srbije i na jugu Banata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.