NAJJAČI AUSTRIJANAC U AKCIJI: Pogledajte šta je ovog puta uradio čovek stena!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJJAČI AUSTRIJANAC U AKCIJI: Pogledajte šta je ovog puta uradio čovek stena!

On je to uspeo, a stručnjaci su proračunali da je to isto kao da je balon ka zemlji vukao voz težak jednu tonu

BEČ - Austrijski snagator Franz Milner (Franz Müllner), poznatiji i kao "čovek stena", ne prestaje da postavlja rekorde. On je u austrijskom Gerlosu samo snagom sopstvenih mišića spustio s neba balon na topao vazduh.

U četvrtak uveče ponovo dokazao da ima natprirodnu snagu, postavivši 14. svetski rekord. Izazov je bio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << balon na topao vazduh, koji lebdi 50 metara u vazduhu, spusti na zemlju samo snagom sopstvenih mišića. On je to uspeo, a stručnjaci su proračunali da je to isto kao da je balon povukao voz težak jednu tonu.

Foto: Printskrin Kurier.at (Zillertal Arena/Sautner)

Interesantno je da je ovaj neobično jak čovek 23. juna 2014. na bečkom aerodromu Švehat uspeo da pobedi i tada postavljeni izazov: boing 777 “Blue Danube”, avion kopanije Austrian Airlines težak 124 tone pomerio je za 10 metara sa mesta, čime je postavio svetski rekord. Austrija se pita koji izazov sada sledi!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.