NAJHUMANIJI MEĐU NAMA PROSLAVLJAJU SVOJ NACIONALNI DAN: Čestitkama se pridružila i ministarka zdravlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 12:45

NAJHUMANIJI MEĐU NAMA PROSLAVLJAJU SVOJ NACIONALNI DAN: Čestitkama se pridružila i ministarka zdravlja

Živote ne spašavaju samo lekari, već i dobrovoljni davaoci krvi koji su spremni da doniraju najdragocenije što imaju.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić čestitala je danas svim dobrovoljnim davaocima krvi Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi.

U saopštenju Ministarstva zdravlja, Grujičić je istakla da građanima Srbije nikada nije manjkalo humanosti, a da su dobrovoljni davaoci krvi na vrhu najhumanijih među nama.

- Spremnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se pomogne davanjem krvi pokazali ste i nedavno, kada je u nezampamćenim tragedijama povređen veliki broj ljudi. Reke dobrovoljnih davalaca odazvale su se apelu da pomognu - rekla je ministarka.

Istakla je da živote ne spašavaju samo lekari, već i dobrovoljni davaoci krvi koji su spremni da doniraju najdragocenije što imaju.

- Još jednom vam zahvaljujem, i kao lekar, i kao ministar zdravlja na nesebičnoj pomoći svima kojima je potrebna i čestitam vam vaš Dan - poručila je Grujičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.