NAJHLADNOKRVNIJI MUŠKARAC U BEOGRADU Dok je naoružani Crnogorac s maskom na licu šetao kroz kafić, svi su se razbežali, a on je OSTAO DA SEDI KAO DA SE NIŠTA NE DEŠAVA

Izvor: Press, 13.Maj.2020, 11:48

NAJHLADNOKRVNIJI MUŠKARAC U BEOGRADU Dok je naoružani Crnogorac s maskom na licu šetao kroz kafić, svi su se razbežali, a on je OSTAO DA SEDI KAO DA SE NIŠTA NE DEŠAVA

Kada je juče popodne naoružan i s maskom na licu, spreman da izvrši likvidaciju, u kafić na vračaru ušetao Crnogorac Miloš Miljanović (33) gosti lokala su se panično razbežali. Neki su polegali na zemlju, većina pobegla iz kafića, ali jedan gost je postao prava internet zvezda - on je ostao mirno da sedi za stolom.
Foto:blic
Miljanović je juče oko 17 sati naoružan ušao u baštu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kafića na Vraćaru, i kako se sumnja krenuo ka Milošu Niloviću (31), zvani Runjo iz Nikšića, za koga policija veruje da je povezan sa škaljarskim klanom. Sa njim u društvu bili su Nikola Kovačević (39) i Vojislav Kostić (39). Oni su napadača videli čim je kročio u baštu lokala i odmah se dali u beg ka šanku.

Isto su odreagovali i drugi gosti kada su videli muškarca s makskom na licu i "uzijem" da prigušivačem u rukama, neki su preplašeno polegali na pod, a neki odmah istrčali iz lokala.
Za stolom je ostao samo jedan gost lokala. Muškarac koji je pre incidenta ispijao piće sa dve žene. Kada su svi počeli da paniče on je samo ustao, a dok su svi bežali iz lokala jer je naoružani muškarac šetao po bašti, on je seo kao da se iza njegovih leđa ne dešava ništa.

Zbog ovako neobičnog ponašanja ovaj Beograđanin je privukao pažnju svih koji su pogledali jezive snimke sa Vračara.
Policija je rano jutos uhapsila napadača iz kafića. Miljanović je uhapšen u apartmanu u blizini kafića, kod njega je pronađeno oružje i silikonska maska. Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.