NAJGORI telefon ikad se vraća u novom izdanju

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORI telefon ikad se vraća u novom izdanju

RED kompanija najavila je naslednika telefona, koji su gotovo svi mediji proglasili najgorim uređajem prošle godine.

Kad se radi o propastima u IT-ju to je tokom 2018. svakako bio Hydrogen One telefon, koji je zvučao tako moćno i inovativno na papiru, a u realnosti bio prava katastrofa - epskih razmera! Ipak, iz nekog razloga RED kompanija, koja ga je osmislila i prodavala smatra da nam je potrebna nova verzija i poručuje da su Kinezi, koji su ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << proizvodili uprskali sve i da su oni krivi za to što (mnoge) stvari na Hydrogen One modelu nisu funkcionisale onako kako bi trebalo da funkcionišu.

Ako niste upućeni u ovo priču, uputićemo vas, nije problem… Kompanija RED, poznata po proizvodnji vrhunskih kamera, izašla je na tržište sa telefonom, čije su mogućnosti šokirale čak i stručnjake iz tehnološke industrije! Telefon je radio na Android operativnom sistemu, ali ono što ga je izdvojilo od ostalih jeste činjenica da je u potpunosti prilagođen pregledanju i stvaranju hologramskog ili sadržaja proširene realnosti (Augmented Reality).

Ipak, da ne dužimo objašnjavajući - pogledajte i ovaj video:



Izvor: Point Technology

Sad je, za The Verge, osnivač RED kompanije izjavio da su kineske kolege, koje su radile na dizajni, izradi i oživljavanju koncepta s papira napravili kardinalne greške, koje je kasnije bilo nemoguće ispraviti, što je dovelo do propasti Hydrogen One uređaja.

Ali, RED ne odustaje i najavljuje Hydrogen Two, koji će biti ono što je trebalo da bude prvi model, samo još bolji. “Dvojka“ se stvara od početka, a RED je odabrao sposobnije partnere, tvrdi njegov osnivač, a nama ostaje da se nadamo da je zaista tako.

Ipak, volimo tehnologiju i Hydrogen je nešto što bismo rado voleli da vidimo u punom sjaju!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.