NAJDRAŽE BIĆE ME JE NAPUSTILO ZAUVEK Brat poginule Slobodanke (31) oprostio se od nje srpceparajućom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 17:43

"NAJDRAŽE BIĆE ME JE NAPUSTILO ZAUVEK" Brat poginule Slobodanke (31) oprostio se od nje srpceparajućom porukom

Na pružnom prelazu, koji ima automatsku rampu i signalizaciju odjednom se našlo putničko vozilo i sudar je bio neminovan.

Slobodanka U. (31) iz Banatskog Velikog Sela u blizini Kikinde, stradala je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu kod Bajkoma, kada je u njen automobil udario voz.

Saobraćajka se dogodila na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka ka Subotici oko 8.00 sati, kada je voz udario u automobil u kome se nalazila žena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njen automobil voz je odgurnuo oko pedeset metara, nakon što ga je udario. Žena je tokom pružanja pomoći davala znake života, ali je kasnije podlegla povredama.

Njen brat, Branko U. oprostio se od sestre putem društvene mreže Fejsbuk, uz tužan opis iznad njene fotografije.

- Moje rođeno, moje sve na svetu... Moje najdraže biće me je napustilo zauvek. Volim te - napisao je on.

Inače, porodica nastradale Bobe živi u Banatskom Velikom Selu, dok je iz okoline Bajmoka gde je ona i poginula, navodno njen verenik.

Podsetimo, voz je iz Subotice krenuo u uobičajeno vreme za Sombor i posle osam časova je bio na izlazu iz mesta Bajmok ka Aleksi Šantiću i Somboru. Magla je bila izuzetno gusta, gotovo da se apsolutno ništa nije videlo na dalje od jednog metra.

Obezbeđen pružni prelaz, istraga u toku

Pružni prelaz kod Bajmoka je obezbeđen rampama i signalizacijom, a u trenutku uviđaja je konstatovano da su rampe bile podignute.

Da li je signalizacija koju je mašinovođa imao i kakva upozorenja je njemu pokazivala biće utvrđeno tokom istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.