NAJBOLJE OKREPLJENJE PRED POVRATAK U BEOGRAD: Služio sam vojsku u Lukavici i još od tada obožavam sarajevske ćevape (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 14:41

NAJBOLJE OKREPLJENJE PRED POVRATAK U BEOGRAD: Služio sam vojsku u Lukavici i još od tada obožavam sarajevske ćevape (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić je u 10.00 časova doputovao na Međunarodni aerodrom Sarajevo kako bi doneo donaciju vakcina Federaciji BiH.

Predsednik Aleksandar Vučić je danas u Sarajevu izrazio zadovoljstvo što je Srbija pomogla vakcinama BiH, čime će biti spašeni životi ljudi, ali i istakao da je ta donacija više od vakcina - pitanje poverenja jednih u druge, poručujući da bi u regionu trebalo da govorimo jednim glasom, jer smo onda snažniji i jači i možemo brže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napred.

- Posle uspešnog boravka u Sarajevu, najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd. Služio sam vojsku u Lukavici i još od tada obožavam sarajevske ćevape. Ipak vaznije od toga, jeste činjenica da smo zakazali veliki samit Srbije i BIH u Beogradu. Odlična prilika za unapredjenje naših odnosa - stoji u objavi predsednika Vučiča na Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.