NAJBIZARNIJE UBISTVO U SRBIJI: Ubio biciklistu, zakopao auto da ga ne nađe policija, pa mu otišao na sahranu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBIZARNIJE UBISTVO U SRBIJI: Ubio biciklistu, zakopao auto da ga ne nađe policija, pa mu otišao na sahranu! (FOTO)

Danijel Kerfulj (40) osumnjičen je da je pijan kolima ubio Živojina Žeberana (77), a potom pobegao sa mesta nesreće i vozilo zakopao u Delibatskoj peščari.

Kerfulj je pijan vozio "stojadina" koji nije imao tablice niti je bio registrovan.

Nesreća se dogodila 27. oktobra na putu Dupljaja-Grebenac, kad se Kerfulj vraćao iz Grebenca u Dupljaju gde je trebalo da slavi Svetu Petku.

- Kerfulj je Živojina udario dok je vozio bicikl. Nije kočio, niti se zaustavljao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << već je u punoj brzini nastavio da vozi. Auto je odvezao u Delibatsku peščaru, čiji je početak baš u selu Dupljaja, i tu ga zakopao - kaže izvor iz istrage, a prenose beogradski mediji.

Porodica nastradalog starca je ogorčena na Kerfulja.

- Ubio mi je muža kao kera. Ako ga je udario, trebao je da stane da ga pita kako je, da mu pomogne i odveze ga u bolnicu. Moj Živojin mrava nije zgazio i nije zaslužio da ovako skonča  -kaže Živojinova supruga, Spasenija.

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Najgore od svega je što je Danijel posle zločina otišao na sahranu Živojina. Doneo je cveće, a kada je spustio sanduk u raku, strašno je jauknuo. Nikome nije bilo jasno zašto se taj čovek tako ponaša, kada mu Živojin nije nikakav rod.

Foto: Tanjug/MUP Srbije

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVA U DELIBLATSKOJ PEŠČARI: Pokosio Živojina na biciklu, pa stojadina bez tablica zakopao u pesku

Izvor: Kurir, 03.Nov.2016

...BELA CRKVA - Danijel K (40) iz sela Dupljaja kod Bele Crkve uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je automobilom ubio Živojina Žeberana (77) iz istog sela, nakon čega je pobegao i auto zakopao u Deliblatskoj peščari! Kako saznajemo, pijan je vozio „stojadina“ koji nije imao tablice, niti je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.