Izvor: Blic, 04.Avg.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGA NA NASLOVNICI Kara Delevinj se ogolila za naslovnu stranu magazina "Esquire"

Britanski top model Kara Delevinj, našla se naga na naslovoj strani magazina "Esquire", za koji je otvoreno govorila o seksualnoti, gubljenju nevinosti i problemima tokom odrastanja.

Manekenka, čiji je film "Suicide Squad", nedavno doživeo svetsku premijeru, otkrila je u intervjuu za "Esquire" da je imala teško odrastanje, zbog psihičkih problema koji su se javili u adolescenciji. Naime, Kara je otkrila da je sa 16 godina postala suicidalna, zbog čega je morala da bude na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << antidepresivima.

Takođe, Kara je otkrila da je na terapiji bila dve godine, ali da je prestala da koristi tablete samo da bi mogla, kako je objasnila, "da oseti nešto".

- Prvih sedam dana kada sam prestala da pijem tablete neću nikada zaboravaiti. Tada sam izgubila nevinost, svađala sam se sa ljudima, plakala i smejla se. Nema boljeg osećaja u životu nego ponovo osećati - zaključila je Kara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.