NADVILI SE OBLACI! Danas u Beogradu TMURNO I HLADNO, a mogući i SNEŽNI NALETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADVILI SE OBLACI! Danas u Beogradu TMURNO I HLADNO, a mogući i SNEŽNI NALETI

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, hladnije, mestimicno sa slabim snegom, samo u Vojvodini ujutro i pre podne s dužim periodima sunčanog vremena.

Vetar umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do dva stepena, najviša od dva do pet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, hladnije, uz mogućnost slabog snega, uglavnom posle podne i uveče.

Jutarnja temperatura oko nula, najvisa oko tri stepena.

BONUS VIDEO: Kada vidite šta tamo rade ljudi na -37 stepeni, odmah ćete prestati da se žalite na hladnoću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Danas hladnije, predveče i sneg

Izvor: Mondo, 25.Dec.2018

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, hladnije, mestimično sa slabim snegom, samo u Vojvodini ujutro i pre podne s dužim periodima sunčanog vremena...Foto: Mondo/Goran Sivački..U Srbiji se danas očekuje hladnije vreme nego prethodnih dana. Duvaće umeren vetar, povremeno i jak, zapadni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.