NADNIČAR BEZ ŠAKA: Na Svetoga Iliju izgubio je i poslednju nadu o životu u toplom domu! SLOBODAN MOLI ZA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADNIČAR BEZ ŠAKA: Na Svetoga Iliju izgubio je i poslednju nadu o životu u toplom domu! SLOBODAN MOLI ZA POMOĆ!

Slobodan Bogićević iz blačkog sela Suvi Do rođen je bez obe šake. Slobodan je i pored hendikepa sa kojim živi od rođenja vredan, radan i spretan u svim poslovima, prvenstveno poljoprivrednim zahvaljujući kojima prehranjuje svoju porodicu.

Slobodanove junačke ruke, inače bez obe šake, uspele su da sagrade novi dom, doduše još nedovršen, koji mu je ulio nadu da će on, i njegova porodica,zauvek zaboraviti život u staroj trošnoj čakmari.

Međutim, na Svetog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iliju, 2.avgusta blački kraj zadesilo je strašno nevreme. Olujni vetar nosio je sve pred sobom, pa je Slobodan Bogićević postao jedan od mnogobrojnih stanovnika blačkog kraja koji je pretrpeo ogromne štete.

- Olujni vetar odneo je crep sa nove kuće, napravio ogromne štete, porušio štalu. Sve što sam znojem i snagom stekao nestalo je za pet minuta, kroz suze nam je jedva rekao Slobodan Bogićević iz Suvog Dola moleći za pomoć, jer njegove junačke ruke posustaju i nema više snage kao nekad da ponovo teškim poljoprivrednim radom kući svoj dom.

- Pozite mi molim vas, ne mogu dalje sam, kroz suze je rekao Slobodan, inače otac četvoro sinova.

Slobodan je iako nema mnogo obradivog zemljišta u svom vlasništvu,za svoju porodicu zarađivao i radeći na tuđim imanjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slobodan je rođen bez šaka, uspeo je da sagradi kuću, a onda je u trenu SVE SRUŠENO

Izvor: Blic, 05.Avg.2019, 17:55

Želja da prag stare čakmare ostavi iza sebe bila je na korak do jave, ali je oluja odnela i poslednju nadu o životu u toplom domu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.