NADAM SE DA SE VIDIMO U BOLJIM VREMENIMA Avion Er Srbije iz Tel Aviva sleteo u Beograd, evakuisano 133 osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 18:41

"NADAM SE DA SE VIDIMO U BOLJIM VREMENIMA" Avion "Er Srbije" iz Tel Aviva sleteo u Beograd, evakuisano 133 osobe

U avionu Er Srbije ukupno je bilo 133 putnika, u najvećem broju građana Severne Makedonije, kao i jedan broj državljana Srbije i Crne Gore.

Avion Er Srbije koji je iz Tel Aviva evakuisao građane Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore, sleteo je danas na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu u 17.08 časova. Avion je iz Tel Aviva poleteo u 16.20, objavljeno je na sajtu beogradskog Aerodroma.

Avion je prethodno sleteo u Skoplje.

Dušan Vujović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otpravnik poslova ambasade Srbije u Izraelu, izjavio je pre polaska aviona iz Tel Aviva da su ukrcani svi putnici.

- Želim vam sve najbolje i pozdravljam vas ispred ambasada Srbije i Severne Makedonije, konzulata Crne Gore i ambasade Albanije, od dragih kolega koji su sve organizovali. Prvo letite do Skoplja, posle do Beograda. Čuvajte se i nadam se da se vidimo u boljim vremenima. Svako dobro - rekao je Vujović, dok su putnici uzvikivali "Živela Srbija".

Avionom su evakuisani putnici koje su druge avio kompanije ostavile, bez mogućnosti da se vrate kući.

Troškove leta snosi Vlada Severne Makedonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Avion 'Er Srbije' prevezao državljane Severne Makedonije iz Izraela

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Okt.2023

Avion Er Srbije (Air Serbia) prevezao je 13. oktobra iz Izraela državljane Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore. Troškove leta finansirala je Vlada u Skoplju. U avionu, koji je poleteo iz Tel Aviva, bilo je 133 putnika, u najvećem broju građana Severne Makedonije, kao i jedan broj državljana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.