NADAM SE DA NEĆE BITI SUKOBA, ALI KURTI ŽELI KRIZE Vučić jasno istakao jedno: Moramo da se podignemo brzo iz svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 23:40

"NADAM SE DA NEĆE BITI SUKOBA, ALI KURTI ŽELI KRIZE" Vučić jasno istakao jedno: Moramo da se podignemo brzo iz svega

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ćemo videti kakvi će biti novi zahtevi pred Srbijom, i da očekuje ne laku situaciju za sve Srbe u regionu.

Predsednik je istakao da ćemo videti kakvi će biti novi zahtevi pred Srbijom, i da očekuje ne laku situaciju za sve Srbe u regionu.

- Posebno u razgovorima sa Prištinom, ali dobro. Evropa je želela da uradi nešto što je bilo relativno fer za izbore na severu. Borelj je objašnjavao Kurtiju da nema smisla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se hvali izborima na koje je izašlo 3 odsto ljudi. Pitao ga je kako će dve godine da traje sve, kada će imati sukob u maju. Kurti je tada rekao da su to bile kriminalne strukture, a oni su najdemokratskija "zemlja" na svetu. Ispred Amerike. I kažu Kurtiju iz Evrope da se uradi neko prelazno rešenje, dok se ne formira ZSO, pa se Srbi vrate kako bi bilo legalnih izbora. Kurti želi krize, zato mi moramo iz svega da se podignemo brzo - katao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.