NADA SKRHKANA BOLOM Snimamo emisiju posvecenu mojoj Jeleni Nikad tuznije snimanje u karijeri

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADA SKRHKANA BOLOM Snimamo emisiju posvecenu mojoj Jeleni Nikad tuznije snimanje u karijeri

Nada Topčagić je neutešna nakon smrti njene kooleginice i prijateljice Jelene Marjanović koja je brutalno ubijena kada je trčala u naselju Crvenka u Borči.

Cela estrada izrazila je svoju bol na društvenim mrežama gde su upućene emotivne poruke pokojnoj pevačici i njenoj porodici, a Nada je sve obožavaoce obavestila da je danas snimljena posebna emisija posvećenaJeleni Marjanović.

Topčagićeva je bila jedan od gostiju, kao Jelenina bliska prijateljica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
"Upravo snimamo emisiju posvećenu mojoj Jeleni-Jeci Marjanović!! Nikada tužnija na snimanju u mojoj karijeri!! Biće emitovana u nedelju 10. aprila u 16h na Prvoj TV!!" napisala je Nada na svojoj Fejsbuk stranici. Brojni obožavaoci izrazili su svoju tugu povodom strašne tragedije koja je se desila pevačici.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.