NA ZVICEROVOM PLATNOM SPISKU 10 FUNKCIONERA SRPSKE POLICIJE: Sabotirali istrage, pleli zaveru oko Vučića, radili prljave poslove!

Izvor: Press, 24.Jan.2022, 17:15

NA ZVICEROVOM PLATNOM SPISKU 10 FUNKCIONERA SRPSKE POLICIJE: Sabotirali istrage, pleli zaveru oko Vučića, radili prljave poslove!

Radoje Zvicer, koji je označen kao vođa kriminalnog "kavačkog klana", plaćao je 10 funkcionera srpske policije koji su zauzvrat sabotirali istrage protiv njega i ujedno pleli mrežu zavere protiv Aleksandra Vučića, koja je trebalo da rezultira atentatom na predsednika Srbije, otkrivaju izvori Srpskog telegrafa.
Foto:pink
- Radi se o mafijaškoj hobotnici unutar MUP koju je svojevremeno formirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka. Oni su za velike pare odrađivali prljave poslove za njenog šefa Zvicera, a tesno su sarađivali s mrežom špijuna Agencije za nacionalnu bezbednost Crne Gore koji su i dalje pod kontrolom Mila Đukanovića - piše Srpski telegraf.
Foto: Printscreen YouTube/Vladimir Otasevic

Tako je ovaj narko-bos u svakom trenutku imao informacije iz prve ruke šta operativci rade, kakve su dokaze prikupili, a posle hapšenja Belivuka i ekipe javljali su mu kako se njegovi bliski saradnici drže na saslušanju i da li su otkrili nešto što bi moglo da ga ugrozi, navodi sagovornik Srpskog telegrafa iz bezbednosnih struktura.
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Podsetimo, o atentatu se oglasio i sam predsednik Aleksandar Vučić.
Video sam sedam imena u dopisu kojim nam je jedna evropska zemlja prosledila operativna saznanja o planiranom atentatu. Na nadležnim službama je da to reše. Raspisane su poternice, zna se i odakle je trebalo oružje da stigne. Ali mislim da građane to ne zanima previše, imaju svoje probleme. Ne mislim da je to od posebnog značaja za ljude - rekao je sinoć Vučić u prvom obraćanju javnosti nakon što je Evropol zvanično obavestio naš MUP o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije tokom februara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.