NA RASPOLAGANJU GRAĐANIMA: Komunalna milicija pomaže u čišćenju snega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 14:52

NA RASPOLAGANJU GRAĐANIMA: Komunalna milicija pomaže u čišćenju snega (FOTO)

Ekipe će biti angažovane koliko bude bilo potrebe za tim

Komunalna milicija Grada Beograda i danas učestvuje u uklanjanju snega ispred zdravstvenih ustanova, kako bi očistili prilaze lokacijama koje su Beograđanima od velikog značaja, izjavio je danas vršilac dužnosti sekretara za poslove Komunalne milicije Ivan Divac.

- Na terenu su sve raspoložive patrole, koje uporedo sa svojim redovnim zadacima, zajedno sa gradskim komunalnim preduzećima uklanjaju sneg. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Komunalni milicajci sneg uklanjaju ispred KBC "Dragiša Mišović", KBC "Bežanijska kosa", KBC Zvezdara, Univerzitetske dečje klinike Tiršova, a ove godine taj posao se obavlja i ispred kovid ambulanti.

- Na čišćenju snega ekipe će biti angažovane koliko bude bilo potrebe za tim. Veoma nam je važno da u svakom trenutku budemo na usluzi sugrađanima i pružimo im pomoć uvek kada im je to potrebno - istakao je Ivan Divac.

Kako je precizirao, na terenu je deset ekipa Komunalne milicije, koje po potrebi menjaju lokacije i naglasio da će ekipe biti na raspolaganju i narednih dana ukoliko bude bilo potrebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.