NA OVAJ TRENUTAK SMO CEKALI 25 GODINA Evo kako izgleda sporazum o vazdusnom saobracaju izmedju Srbije i SAD

Izvor: medio.rs, 31.Maj.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA OVAJ TRENUTAK SMO CEKALI 25 GODINA Evo kako izgleda sporazum o vazdusnom saobracaju izmedju Srbije i SAD

Dokument koji posle 25 godina omogućava uspostavljanje direktnih avio letova između Srbije i Amerike

Ugovor koji će posle 25 godina omogućiti direktne letove iz Srbije za SAD se može videti i na zvaničnoj Fejsbuk stranici Amasade Sjedinjnih Američkih država.

U pitanju je Sporazum o vazdušnom saobraćaju između vlada Srbije i SAD koji su pre par dana u Vladi Srbije potpisali Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i američki >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ambasador u Srbiji Majkl Kirbi.

Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i premijer SrbijeAleksandar Vučić koji je rekao da je Srbija ispunila najveći deo uslova da se ponovo uspostave letovi od Beograda ka SAD, i da on očekuje da će prvi letovi biti do kraja ove godine.

Letovi iz Srbije ka SAD su obustavljeni od 2004. zbog nedostataka u regulativi i neusklađenosti srpskih vazduhoplovnih standarda i procedura sa američkim.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.