NA MOTORIMA OPLJAČKALI ČUVENU ZLATARU Snimci akcije osvanuli na mrežama - kao Pink Panteri, i dalje se ne zna koliko su tačno odneli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 21:07

NA MOTORIMA OPLJAČKALI ČUVENU ZLATARU Snimci akcije osvanuli na mrežama - kao Pink Panteri, i dalje se ne zna koliko su tačno odneli (VIDEO)

Bulgarijeva zlatara već je bila na meti oružane pljačke u septembru 2021. i tada je šteta bila procenjena na 10 miliona evra.

Danas je u luksuznoj zlatari "Bulgari", na poznatom Trgu Vendome u Parizu, došlo do oružane pljačke, a šteta se procenjuje na više miliona evra, saznaje se od policije i državnog tužilaštva.

Po prvim informacijama, trojica pljačkaša na dva motora pojavila su se ispred zlatare oko 13:45 sati, rekao je policijski izvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dvojica su nosila oružje s dugim cevima, dodao je, rekavši da su udarili čuvara.

Braquage Bulgari à Paris Place Vendôme #braquage #bulgari #placevendome #arme #braqueur #violence #argent #bijoux pic.twitter.com/BXgCP32sFC

— Louis Raymondis (@louis_raymondis) April 29, 2023

Šteta se još utvrđuje, a procenjuje se na "više miliona evra", rekao je za AFP izvor blizak istrazi. Na snimcima što su objavljeni na društvenim mrežama, a mogli bi da se odnose na pljačku, vide se dva velika crna motocikla parkirana na trotoaru ispred zlatare. Muškarac u crnom, s kacigom na glavi i naoružan čuva stražu. 

Zatim sva trojica beže na motociklima, pokazuju snimci. Tada je policija ranila u nogu jednog od trojice pljačkaša i uhapsila ga. Optužen je i smešten u pritvor. U junu 2022. uhvaćena su i optužena druga dvojica. I oni su u pritvoru dok čekaju presudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.