NA MESTU GDE JE POGINUO MLADI FUDBALER OSTALI TRAGOVI OD GUMA Rođaka tvrdi: Nije jasno šta se desilo, pošao je da pomogne dedi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 10:01

NA MESTU GDE JE POGINUO MLADI FUDBALER OSTALI TRAGOVI OD GUMA Rođaka tvrdi: Nije jasno šta se desilo, pošao je da pomogne dedi (FOTO)

Telo mladića biće poslato na obdukciju i radiće se analiza da se proveri da li je bio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila juče u Smederevskoj Palanci odnela je sa sobom život mladića (18) za kojim strašno tuguju i porodica i prijatelji.

- Meni je jako teško, on je bio mnogo dobro, milo dete, nema razloga zašto ga neko ne bi voleo. Dobar sportista, dobar đak, ma samo reči hvale za njega imam - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže jedna od rođaka nastradalog dečaka i dodaje:

- On je pošao dedi da pomogne oko kuće nešto, taj put je ravan, pregledan, uopšte mi nije jasno šta se desilo. Ne ide mi uz njega divljačka vožnja i verujem da to nije, ali neki trenutak nepažnje, to verovatno. Na ulici su sve ostali tragovi od guma kako je kočio da se zaustavi, tuga.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, u toj saobraćajnoj nesreći povređeni su i otac i sin, koji su bili u vozilu prekoputa, tj. vozila u koje se sudario mladić. Otac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede.

Tinejdžer je vozio sa probnom vozačkom dozvolom, automobil marke "sitroen".

- Oni su jako fina porodica, niko ništa nema loše da kaže za njih, jako ljubazni ljudi. On je imao dva mlađa brata i jednog starijeg, zamislite samo tu tugu među njima sada. Njegova majka je i dalje pod šokom i još uvek ne može da prihvati činjenicu da njega nema - kaže rođaka za Kurir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.