NA MESTO GDE JE LIDIJA UBIJENA IDE SVAKI DAN Potresna Danijelova priča: Deo mene je umro tog dana sa njom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 16:52

NA MESTO GDE JE LIDIJA UBIJENA IDE SVAKI DAN Potresna Danijelova priča: Deo mene je umro tog dana sa njom (VIDEO)

Partner Srpkinje koju je brutalno ubio bivši u Italiji svakog dana odlazi na mesto gde je njeno telo nađeno.

Lidiju Miljković (42) brutalno je ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević (44), 8. juna prošle godine u ulici u Vićenci, ispred hotela u kom je radila, a povodom godišnjice smrti oglasio se njen emotivni partner Danijel Mondelo.

Danijel Mondelo tokom proteklih godinu dana više puta je istakao da je Lidija Miljković žena koja mu je promenila život, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i da od trenutka kada je u nju bivši suprug Zlatan Vasiljević ispalio nekoliko hitaca, svaki dan odlazi na mesto njenog ubistva, gde je postavio i spomen ploču.

- Shvatam da je deo mene umro, ali kada sam ovde osećam je bliže. Vreme ne rešava stvari, sve mi je uzeto. Veliki deo mene je umro tog dana. Vodim normalan život, radim, ali shvatam da to više nisam ja. Majka priroda mi je dala osmeh, ali ako me neko pogleda u oči sve razume. Dešava mi se da budem na ulici, da vidim zalazak ili izlazak sunca, a misli uvek idu tamo. Lidija je bila puna života, želela je da radi hiljadu stvari. Jedina krivica koju sebi pripisujem je što sam potcenio drugu osobu. Nisam trebao - izjavio je Mondelo za italijanske medije.

Danijel je istetovirao ime svoje partnerke - "Lidija" na zglobu, a svaki dan posle posla, ide u Vigolo, ispred spomen-ploče koju je postavio Lidiji, nekoliko metara od mesta gde je pronađeno njeno beživotno telo.

- Dešava mi se da na putu do ili sa posla dolazim samo da je poljubim. I ja idem na groblje, ali ovde se više osećam kao da je bliže, čak i ako ne mogu da se ne okrenem i pogledam mesto gde je ubijena. Uvek joj nosim cveće, za svaku priliku, Dan žena, Dan majki, rođendan, Božić - navodi potreseni čovek.

Podsetimo, Zlatan Vasiljević je tog kobnog dana, 8. juna prošle godine, ubio bivšu suprugu Lidiju Miljković i bivšu partnerku Gabrijelu Serano, a potom izvršio samoubistvo. Prema rezultatima istrage italijanske policije, Vasiljević je najpre ubio Gabrijelu, pa sa njenim telom u kolima sačekao Lidiju da dođe na posao. Kada se Lidija pojavila ispred hotela u kome je radila, Zlatan je otvorio vatru na nju. Vasiljević je posle ubistva pobegao, a tokom policijske potere izvršio je samoubistvo na auto-putu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Na putu do ili sa posla dolazim samo da je poljubim" Lidija je svirepo ubijena pre godinu dana, njen emotivni partner se oglasio potresnim rečima

Izvor: Blic, 13.Jun.2023

Lidiju Miljković (42) brutalno je ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević (44), 8. juna prošle godine u ulici u Vićenci, ispred hotela u kom je radila, a povodom godišnjice smrti oglasio se njen emotivni partner Danijel Mondelo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.